Amsterdam Harbour Cruise

Ontdek de stoere kant van de stad

 • Amsterdam Harbour Cruise uitkijk op Silodam
 • Habour Cruise Amsterdam Guide
 • Het zonnige dek van de Amsterdam Harbour Cruise

Spot een Russische onderzeeƫr, historische pakhuizen en een replica van een driemaster uit 1850. Of vergaap je aan moderne architectuur zoals het Eye Film Museum, Muziekgebouw aan het IJ en het REM eiland. Je kijkt 1,5 uur lang je ogen uit tijdens de Amsterdam Harbour Cruise langs de oevers van het IJ. Vroeger was het IJ de thuishaven van de VOC en tegenwoordig meren er jaarlijks talloze imposante cruiseschepen aan. Op de vernieuwde Amsterdam Harbour Cruise is een gids aan boord om je een hoop leuke wetenswaardigheden te vertellen in het Nederlands en Engels.

In de gezellige salon van het schip kun je een drankje en een snack bestellen en genieten van het steeds veranderende uitzicht. Bij mooi weer bekijk je dit alles met de wind in de haren en de zon in het gezicht, vanaf het open bovendek. Vanaf dit terras heb je het beste uitzicht van Amsterdam. 

  Vertrek Amsterdam Harbour Cruise

  Vertrektijden

  De Amsterdam Harbour Cruise vaart op vrijdag tot en met zondag op twee tijdstippen per dag: 12.00 uur, en 14.00 uur.
  In de maanden juli en augustus vaart de Amsterdam Harbour Cruise iedere dag drie keer: 12.00 uur, 14:00 uur en 16.00 uur.

  Vertrekplaats Amsterdam Harbour Cruise

  Deze boottocht vaart door de havens van Amsterdam en vertrekt vanaf Steiger 14 aan De Ruijterkade, achter het Centraal Station.

  • Beoordelingen op TripAdvisor

  • “another side of amsterdam (harbour cruise)”
    Reviewed on April 18th 2016
   Once you have visited the Canals of Amsterdam and you want to see more of contemporary Amsterdam a harbour cruise is worth your while. A nice ship, a friendly crew, an enthusiastic guide - let's go! It's very interesting to see the changes the old harbour quarters have gone through, as is to be seen in many cities of Europe (London, Oslo, Hamburg etc). The encounter with the industrial side of Amsterdam with it's docks, cranes and foreign cargo ships was also special. So all in all a highly recommendable activity.
  • “Nice harbor tour”
    Reviewed on April 25th 2016
   Tour provides nice view of Amsterdam harbor. We liked it a lot. Take this tour if you want to see the harbor.
    
  • Lees nog meer beoordelingen op de TripAdvisor pagina van  Canal.
  • live gids harbour

   NIEUW: live gids

   Op de vernieuwde Amsterdam Harbour Cruise is een gids aan boord om je een hoop leuke wetenswaardigheden te vertellen in het Nederlands en Engels.

  • Uitwaaien op het bovendek

   Uitwaaien op het bovendek

   Op het bovendek kun je heerlijk uitwaaien of in de zon zitten. Dit is de perfecte plek om de indrukwekkende (cruise)schepen en bijzondere architectuur te fotograferen.

  • Consumpties aan boord verkrijgbaar

   Consumpties aan boord verkrijgbaar

   De boot heeft een gezellige salon met bar en voldoende zitgelegenheid. Terwijl je geniet van het uitzicht kun je hier genieten van een drankje en een hapje.

  • Toilet aan boord rondvaartboot

   Toilet aan boord

   Deze rondvaartboot heeft een toilet aan boord.

  20000
  Excuses, er gaat iets fout. De webshop wordt opnieuw geladen.
  Koop tickets